THE HUNT
WERKEN AAN JOUW DOELEN
HUNT YOUR GOALS
HIGH VALUE COACHING & TRAINING
Vorige
Volgende

In The Hunt bouwen we verder op je nieuwe basis en stellen we nieuwe doelen. Op welke terreinen is er nog ruimte voor groei? In onze community werk je nooit alleen, maar werk je samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De trainingen zijn altijd gevarieerd, met functionele bewegingen met directe impact op jouw dagelijkse realiteit. Tijdens de maandelijkse coaching monitoren we je proces en meten we je voortgang. Of het nu gaat om hoger, verder, sneller, zwaarder.

Binnen de community organiseren we regelmatig events, die je helpen om jouw netwerk uit te breiden en te verankeren.

2/3 x pw training

Persoonlijke aandacht gedurende de trainingen om technieken aan te leren en te waarborgen. Ontdek jouw grenzen en leer deze te verleggen. Niet alleen in de studio maar ook daarbuiten.

1 x pm coaching

Fysiek sterker worden is de basis voor een sterk mentaal. De psychologie in de coaching zorgt dat we in diepere lagen werken, wat maakt dat jij transformeert. Leren het ‘gewoon te doen’ klinkt heel simpel maar is niet makkelijk.   

Member events

Hunters Academy biedt je een plek om je te ontwikkelen, je grenzen te verleggen en gelijkgestemden te ontmoeten. Daarom organiseren we  verschillende events. Deze zijn toegankelijk voor de leden, maar staan in veel gevallen ook open voor niet-leden. Wat kan wél? Droom groot, begin klein. Maar bovenal: start!

WELKOM BIJ MIJN STUDIO IN AMSTERDAM ZUID-OOST

Welkom, mijn naam is Joke Stroobach en ik help jou graag bij het bereiken van je doelen door middel van training en coaching. Het is mijn missie om mijn members te laten groeien en in hun kracht te zetten. Ben jij opzoek naar een fit en vitale leefstijl en wil je vol energie je dag tegemoet gaan? Dan nodig ik je graag uit in mijn studio.

Ik heb een achtergrond bij Defensie en bij de Politie, daar was ik altijd al bezig met sport en heb mij intern laten opleiden hiervoor. Wat mij altijd al interesseerde was hoe mensen reageren in bepaalde situaties en hoe zij hiermee omgaan. Ik heb tijdens mijn dienstjaren veel geleerd en heb met verschillende situaties moeten omgaan.

DIT IS WAT JE KRIJGT

WIL JE AAN DE SLAG?

Ben jij dat gejo-jo zat en klaar met elke keer weer iets nieuws te proberen? Je bent van harte welkom voor een gratis proefsessie.

Mission Experience

Krijg inzicht in het Mission Possible programma. Hèt programma waarin je in 3 maanden het fundament legt voor jouw nieuwe leefstijl.

Ervaar of onze methode bij jou past en meld je vrijblijvend aan.

ZIJ GINGEN JE VOOR: