HUNT YOUR GOALS
HIGH VALUE COACHING & TRAINING
WAT IS JOUW MISSIE?
BEKIJK DE VERSCHILLENDE PROGRAMMA'S
Previous
Next

Veel kleine stapjes maken een lange weg kort

Waar sta je nu? Wat wil je echt? Hoe kom je daar?

Ongeacht jouw vertrekpunt werken we in drie hoofdprogramma’s aan je bewustwording en beantwoording van deze vragen. Vervolgens helpen we je om jouw doelen waar te maken. Met een programma op maat, waarin we training, coaching en psychologie combineren. Je hoeft geen sporter te zijn om te starten met Hunters Academy; ook blessures of handicaps vormen geen enkele belemmering.

Mission Possible

Het beste moment om de regie over je eigen leven en welzijn (terug) te nemen is nu! Niet denken maar doen, zodat je krijgt wat je zo graag wilt. In een strak regime van trainingen en coaching zul je een persoonlijk actieplan uitvoeren om nieuw leven en energie te blazen in je lijf, je relaties en je werk.

The Hunt

In “The Hunt” bouwen we verder op je nieuwe basis en potentie en stellen we nieuwe doelen. Op welke terreinen is er nog ruimte voor groei? In onze community werk je nooit alleen, maar werk je samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Mission Potential

Eruit halen wat erin zit; dat is je volledige potentieel benutten. Als individu, als ondernemer of voor jouw team. Het kan bij de Hunters Academy. Gedurende Mission Potential programma is er ruimte voor verdieping en verdere ontwikkeling.