ABOUT
HIGH VALUE COACHING & TRAINING
ABOUT
HIGH VALUE COACHING & TRAINING

Als niets zeker is, is alles mogelijk

Joke Stroobach is oprichter en eigenaar van Hunters Academy, een plek voor mensen die aan zichzelf willen werken en hun grenzen willen verleggen. Die het uiterste uit zichzelf en hun omgeving willen halen. Om samen met andere sterke mannen en stoere vrouwen te groeien naar een fitte en gezonde leefstijl door training en coaching, individueel en in teamverband. Gebaseerd op concrete doelen en resultaten!

Binnen Hunters Academy zijn de positieve waarden van defensie en politie verankerd: gelijkgestemd, zelfbewust, doelgericht, autonoom denken, dapper. Samen kwetsbaar mogen zijn in een krachtig team, aangestuurd door professionals. De leden geven commitment af aan zichzelf en elkaar. Binnen Hunters Academy herkennen we tegenslagen, moedigen we elkaar aan en helpen we obstakels te nemen. In deze positieve community ontstaan vriendschappen en samenwerkingen voor het leven.

Word jij lid van onze community? 

Fysiek

Een fit en krachtig lijf is essentieel voor het behalen van jouw gewenste doelen, op welk gebied dan ook.

Mentaal

Een ‘gewoon doen’ mentaliteit, zodat je weet te dealen met stress en focus houdt.

Leefstijl

Energie een aandacht geven aan wat goed is voor jou; je persoonlijke groei, met ruimte voor nieuwe initiatieven in een juiste privé-/werkbalans. Leren om nee te zeggen en je tijd goed te verdelen tussen jezelf en je dierbaren.

Word je bewust van jouw volledige potentieel.

MEER OVER JOKE - HAAR STUDIO EN MISSIE.

Wie Joke Stroobach zegt, zegt: brutaal eerlijk en met volledige inzet en energie voor jou!

Ik bén de Hunters Academy. Bij mij hoef je nooit te denken dat iets onmogelijk is, want ik heb zelf (dubbel en dwars) bewezen hoe je grenzen verlegt en dat je kunt blijven groeien en je ontwikkelen, fysiek en mentaal. Dat merk je in mijn trainingen en coaching: enthousiast en motiverend. Ik daag je graag uit.

Tijdens buitenlandse missies opereerde ik als persoonsbeveiliger, o.a.in Irak en Afghanistan. Ik leerde tijdens mijn dienstjaren hoe mensen in verschillende situaties op hun eigen wijze reageren en op welke manieren je daarmee effectief kunt omgaan. Daar is mijn interesse in mijn huidige vakgebied ontstaan en daar richt ik nu ook mijn pijlen op.

Ik maakte bijzondere reizen over de wereld en verkende Australië, Costa Rica, Panama en Rusland. Nadat ik uit mijn vertrouwde wereld van defensie, marechaussee en politie stapte, ging ik te paard door Mongolië. Bij terugkeer van deze laatste reis heb ik mij als ondernemer aangesloten bij  The Power Community. In 2022 gooi ik het roer nogmaals om en kies ik volledig voor het zelfstandig ondernemerschap. Met mijn eigen concept Hunters Academy ga ik nog harder voor mijn missie: mezelf en anderen uitdagen om te blijven groeien en ontwikkelen.

Privé geniet ik van heerlijke cappuccino’s, goede gesprekken en zorg ik dat mijn fysiek op niveau blijft. Op alle gebieden leg ik de lat hoog, maar ik doe dat vrijwel altijd met een volle lach en veel humor. En met een nuchtere insteek: Als alles al is gezegd, begin dan eens met iets te doen!

Dus, wil jij ook vol energie je dag tegemoet gaan?

WAAR IK JOU BIJ KAN HELPEN

ONZE EXPERTISES

In onze programma’s combineren we fysieke en psychologische elementen voor het grootst mogelijke effect. Daarnaast zijn de positieve waarden en programma’s van defensie en politie verankerd:gelijkgestemd, zelfbewust, doelgericht, autonoom denken, dapper. Samen kwetsbaar mogen zijn in een krachtig team, aangestuurd door professionals.

Groeps Training

Voeding

Coaching

Personal Training

Mylogenics

Community

ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER

Joke heeft een vast team aan professionals om zich heen, die allemaal hun eigen ervaringen, inzet en expertise meenemen.

Joke Stroobach​

Trainer | Coach | Eigenaar Als enthousiaste, brutaal eerlijke coach laat ik je zien welke groeimogelijkheden er zijn. Hierdoor krijg je de kans om het beste uit jezelf naar boven te halen. Dit start altijd bij je lichaam. Ervaar waar je nu staat en wat er nog mogelijk is. Bewust verantwoording nemen voor je resultaat heeft direct impact op jouw persoonlijke en zakelijke leven.

Donna Reijgwart

Trainer "It begins at the end of your comfortzone' Donna is al ruim 9 jaar fanatiek CrossFitter en in het bezit van CrossFit Level 1 Trainer Course certificaat. Deze kennis en ervaring stellen haar in staat om jou veilig te laten trainen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau de trainingen volgen. Met humor, enthousiasme en dedication begeleidt zij je tijdens de trainingen naar jouw next fitness level.