STRONGER TOGETHER
SAMEN JE GRENZEN VERLEGGEN
TRAINING & COACHING
MET ONZE COMMUNITY

Onze community

Grenzen

Members van Hunters Academy kiezen ervoor om hun grenzen te verleggen, of dat nu gaat om leefstijl of ondernemerschap!

Ontwikkelen

Onze community biedt je vooral een plek met ruimte om je te ontwikkelen.

Gelijkgestemden

Creer jouw leven! Hunters Academy helpt je om de keuzes te maken om te worden wie je moet zijn, met een daarbij passende levensstijl, die je ook kunt volhouden.

Samen

Iedereen is op zijn of haar eigen manier aangelopen tegen drempels, van zichzelf of anderen. De community herkent jouw uitdagingen en realiseert zich hoe zwaar een commitment kan wegen.

Onze members:

Joke Stroobach

Hunters academy | Trainer & Coach

Ik heb zelf bewezen hoe je grenzen verlegt en dat je kunt blijven groeien en je ontwikkelen, fysiek en mentaal. Dat merk je in mijn trainingen en coaching: enthousiast en motiverend. Ik daag je graag uit!

 

Joanna Vunderink

Joanna Vunderink Photography

Ik ben een bedrijfsfotograaf en zorg voor sprekende en authentieke beelden waarmee je je zichtbaarheid vergroot en een positieve eerste indruk maakt op je bestaande en potentiële klanten.

 

Astrid van der Laan

Bravery at Home | Coach - Voedingsdeskundige

Ik ben Astrid, als voedingsdeskundige begeleid ik  mensen naar een optimaal werkende spijsvertering en een goede hormoonbalans. Hierdoor verdwijnen bestaande klachten en ziet men eruit hoe ze er graag uit willen zien. Zonder die extra kilo’s of juist met extra spiermassa.

Eva Cordewener

&EVA | Marketing Communicatie Projectmanagement

De juiste boodschap voor jouw doelgroep, daar help ik je mee. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie, zowel online als offline in de meest uiteenlopende sectoren.

 

 

Sandor Tijhof

Trifium Insurance | Eigenaar

Sandor Tijhof eigenaar van Trifium Insurance. Trifium is verzekeringsadvies kantoor met de focus op het adviseren van ondernemers en hun onderneming over alle verzekeringszaken.  Voor al je verzekeringen kun je bij mij terecht.

 

 

Reda Mahdi en Chantal Joosse- Mahdi

NutraBio Europe B.V.

Wij zijn de Europees Distributeur van NutraBio, al 26 jaar de meest pure en schone supplementen op de markt. Alles wordt met de hoogste kwaliteit grondstoffen gemaakt zonder chemische vul- en hulpstoffen in onze eigen fabriek en worden door een extern onafhankelijk lab getest. Naast de schoonheid van de producten, smaakt het ook nog eens heerlijk! 

Ber Moolenaar-Thomas

Party-Rent Almere | Eigenaar

Van een klein feestje tot het regelen van een complete bruiloft, kun je bij ons terecht.

Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor je. Kom bij je langs om advies te geven.

Marike Timmermans

Uw persvoorlichter

Ik zorg ervoor dat je met je kop in de krant komt – of bij crisis zo min mogelijk schade oploopt.

 

 

Patricia Herni

Patricia Herni uitvaartbegeleiding

Voor een uitvaart die past!

Ik ben persoonlijk uitvaartbegeleider en ik begeleid families bij het vormgeven van een uitvaart die past, bij de familie en bij de overledene.

Onafhankelijk, eerlijk, financieel transparant en duurzaam.

Otto Reuchlin

Peer Accountants Amsterdam

Peer versterkt impact-gedreven ondernemers. Ik help je graag, bij vragen over ondernemerschap, of over aansturing van medewerkers – met of zonder zogenaamde arbeidsbeperking, of met mijn netwerk.

 

Gillyan Broers

Max van Deijk management

Ik maak elk feest compleet.

Van Nederlandstalig tot disco en een beetje soul, met mij haalt u een allround zangeres in huis.

Met mijn warme stem en dito uitstraling zorg ik altijd voor de juiste sfeer bij iedere gelegenheid.

Anissa Jakoury

Identimo

Ik breng de identiteit van organisaties op een creatieve manier tot leven.  

Verrassend, recht uit het hart en altijd met een knipoog.”

Identimo: grafisch ontwerp voor on- en offline print.

Dieuwke Borger

BorgerSmith makelaars en taxateurs

Voor wie mij niet kent, ik ben de House Hunter!! Ben je opzoek naar een nieuwe woning? Wil je een woning verkopen of heb je een taxatie nodig? Bel mij!

 

 

Isabel Hompert

Smart Steps

Ben je klaar om alle remmen los te gooien?

Je wil dingen anders gaan doen in je leven.
Je weet dat je daarvoor zelf in actie moet komen. Dat je jezelf een spiegel moet durven voorhouden.

Dan zit je bij ons goed. Met ‘ons’ bedoel ik mijzelf en de paarden. Want al ben ik als professioneel coach en trainer goed in spiegelen, paarden kunnen dat nog veel beter.

Petra Zwemmer

Puur Peet

Ik maak met een meting visueel hoe vitaal je lichaam is. Door middel van plaatjes wordt er zichtbaar wat vervuild is en aandacht verdient. Het apparaat kan ook direct behandelen. Ook geef ik ontspannende massages.

Githa Heuft

Githa Heuft - virtuele assistent

Wil jij weer de balans terug tussen tijd en prioriteit?

Met mij aan jouw zijde, kun je de tijd nemen om te genieten van het leven en je bedrijf laten groeien. Zonder dat energievretende taken je tegenhouden.

Tijd is jouw kostbaarste bezit, en ik sta klaar om je te ontzorgen.  Als jij vooruit wilt, laten we dan praten over hoe ik jouw succes kan ondersteunen.

Robin van Rijgersma

E.L. Health Services

Wij zijn dé zorgintermediair voor de gezonde medewerker. Wilt u het verzuim in uw onderneming verlagen, uw medewerkers bedanken of zoekt u een bedrijfsarts?

Op onze website vindt u de juiste ondernemer voor uw vraagstuk. Plaats uw vraagstuk en ontvang direct offertes waaruit u de beste kunt kiezen.

Lever jezelf gezondheid gerelateerde diensten voor de zakelijk markt? Meld je dan aan en wordt deel van het netwerk!

Monique Kamphorst

Monique Hypotheekadvies

Monique van Monique Hypotheekadvies zoekt voor jou de beste hypotheek gebaseerd op jouw wensen, eisen en doelstellingen.

Dat kan op basis van de hypotheekvorm, een rentetarief, maar uiteraard net zo goed op basis van de voorwaarden zijn en eigenlijk altijd een combinatie.

Dus wanneer je het belangrijk vindt om voor jezelf de beste hypotheek aan te gaan, dan kan je mij inhuren voor advies en uiteraard het afsluiten van de hypotheek.