WAT IS MISSION POSSIBLE?
ONTDEK JOUW MOGELIJKHEDEN EN STEL JE DOELEN.
HUNT YOUR GOALS
HIGH VALUE COACHING & TRAINING

Mission Possible:

Neem jij de uitdaging aan om in 3 maanden het roer om te gooien? Om jezelf een kickstart te geven voor een gezonde leefstijl, krachtig lijf en ontspannen mind?

Het maakt niet uit hoe vaak je al een nieuw dieet hebt gevolgd of bent teruggevallen in oude gewoontes. We houden rekening met blessures of handicaps; zwakke enkels of chronische pijn in je onderrug gelden dan ook niet als excuus. Je leert de juiste technieken binnen de veilige omgeving met gelijkgestemden en bouwt daarmee aan nieuw zelfvertrouwen binnen Hunters Academy.

Het beste moment om de regie over je eigen leven en welzijn (terug) te nemen is nu! Niet denken maar doen, zodat je krijgt wat je zo graag wilt. In een strak regime van trainingen en coaching zul je een persoonlijk actieplan uitvoeren om nieuw leven en energie te blazen in je lijf, je relaties en je werk.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefsessie van Mission Possible, ons 90-dagen groepsprogramma. 

In 3 maanden fit en vol energie? Join the hunt!

26 x training

Ons motto:

Start where u are, use what u have, do what u can.

Persoonlijke aandacht gedurende de trainingen om technieken aan te leren en te waarborgen. Ontdek jouw grenzen en leer deze te verleggen. Niet alleen in de studio maar ook daarbuiten.

13 x coaching

Fysiek sterker worden is de basis voor een sterk mentaal. De psychologie in de coaching zorgt dat we in diepere lagen werken, wat maakt dat jij transformeert. Leren het ‘gewoon te doen’ klinkt heel simpel maar is niet makkelijk.   

Werkboek & Foodguide

Bij een nieuwe levensstijl nemen we afscheid van oude patronen. Werkboek en foodguide geven direct handvatten om die ruimte nieuwe – helpende – invulling te geven.

YOUR MISSION!

Welkom, mijn naam is Joke Stroobach en ik help jou graag bij het bereiken van je doelen door middel van training en coaching. Het is mijn missie om mijn members te laten groeien en in hun kracht te zetten. Wil jij mentaal en fysiek je grenzen verkennen en verleggen?
Ben jij opzoek naar die stok achter de deur, zodat jij nu echt eens jouw lang gekoesterde doelen niet alleen haalt maar ook behoudt ? Dan nodig ik je graag uit in mijn studio.

AAN DE SLAG!

WIL JE AAN DE SLAG?

Ben jij dat gejo-jo zat en klaar met elke keer weer iets
nieuws te proberen? Je bent van harte welkom voor
een gratis proefsessie.

Mission Experience

Krijg inzicht in het Mission Possible programma. Hèt programma waarin je in 3 maanden het fundament legt voor jouw nieuwe leefstijl.

Ervaar of onze methode bij jou past en meld je vrijblijvend aan.

ZIJ GINGEN JE VOOR: