MISSION POTENTIAL
VOOR JOU OF VOOR JOUW TEAM
HUNT YOUR GOALS
HIGH VALUE COACHING & TRAINING

Mission Potential:

Eruit halen wat erin zit; dat is je volledige potentieel benutten. Als individu, als ondernemer of voor jouw team. Het kan bij de Hunters Academy! 

Gedurende Mission Potential programma is er ruimte voor verdieping en verdere ontwikkeling. Tijdens de trainingen en coaching kijken we niet alleen naar jouw persoonlijke weg. Gun je jouw personeel ook de groei die jij maakt binnen Hunters Academy? Is er behoefte aan teambuilding binnen jouw onderneming? Dan maken we een programma op maat om dit te verwezenlijken.

Maatwerk training

Maatwerk programma op jou als individu. Teambuilding voor op de werkvloer. Of is jouw bedrijf toe aan de volgende groeifase en heeft jouw personeel begeleiding nodig? You name it, Joke has got it. Stap in een krachtig programma wat bijdraagt aan ieders gezondheid.

Maatwerk coaching

De uitdaging aangaan om je  persoonlijk te laten begeleiding om verdere groei te garanderen. Dit is tevens mogelijk binnen jouw werk of bedrijf.

Member events

Hunters Academy biedt je een plek om je te ontwikkelen, je grenzen te verleggen en gelijkgestemden te ontmoeten. Daarom organiseren we  verschillende events. Deze zijn toegankelijk voor de leden, maar staan in veel gevallen ook open voor niet-leden. Wat kan wél? Droom groot, begin klein. Maar bovenal: start!

BENUT JOUW POTENTIAL:

Welkom, mijn naam is Joke Stroobach en ik help jou graag bij het bereiken van je doelen door middel van training en coaching. Het is mijn missie om mijn members te laten groeien en in hun kracht te zetten. Wil jij mentaal en fysiek je grenzen verkennen en verleggen?
Ben jij opzoek naar die stok achter de deur, zodat jij nu echt eens jouw lang gekoesterde doelen niet alleen haalt maar ook behoudt ? Dan nodig ik je graag uit in mijn studio.

DIT IS WAT JE KRIJGT:

WIL JE AAN DE SLAG?

Ben jij dat gejo-jo zat en klaar met elke keer weer iets nieuws te proberen? Je bent van harte welkom voor een gratis proefsessie.

Hunters & Friends

Wie in jouw omgeving gun jij ook een krachtig leven?  Twijfel je door eerdere ervaringen met sportscholen?

Geef je samen met vriend-in/familie/buurman-vrouw op. Maak impact op je eigen leven en dat van je omgeving.

ZIJ GINGEN JE VOOR: