Rijkdom

Wat is de Hunt?

Creëer jouw leven.

Hunters Academy helpt je om de keuzes te maken om te worden wie je moet zijn, met een daarbij passende levensstijl, die je ook kunt volhouden. We formuleren de noodzakelijke aanpassingen in gedrag en stellen vervolgens een programma op maat voor je samen. Hierbij combineren we fysieke en psychologische elementen voor het grootst mogelijke effect van het programma en je trainingen.

Wat is de hunt

Creëer jouw leven. Hunters Academy helpt je om de keuzes te maken om te
worden wie je moet zijn, met een daarbij passende levensstijl, die je ook kunt houden. We formuleren de noodzakelijke aanpassingen in gedrag en stellen
vervolgens een programma op maat voor je samen. Hierbij combineren we
fysieke, en pyschologische elementen voor het grootste mogelijke effect
van het programma en trainingen.

Leefstijl

Energie en aandacht geven aan wat goed is voor jou; je persoonlijke groei, met ruimte voor nieuwe initiatieven in een juiste privé-/werkbalans. Leren om nee te zeggen en je tijd goed te verdelen tussen jezelf en je dierbaren.

Fysiek

Een fit en krachtig lijf is essentieel voor het behalen van jouw gewenste doelen, op welk gebied dan ook.

Mentaal

Een ‘gewoon doen’ mentaliteit, zodat je weet te dealen met stress en focus houdt.

Doelen wèl halen, ongeacht de omstandigheden.

Word je bewust van jouw volledige potentieel.

Als niets zeker is, is alles mogelijk!

‘Ja maar, wat wil ik dan?’
Ik heb een goede baan, kan doen en laten wat ik wil en toch was dit ‘het’ niet meer. “Dit leven kende ik nu wel.”

Mijn Hunters instinct laaide op! Het duurde even voordat ik het herkende na jaren vastgezeten te hebben op een fantastische werkplek. Ik moest er op uit! Ik heb wat toe te voegen aan mijn leven!

Ik liet alles los wat mij op deze plek hield en stelde mij open voor het onbekende. Reizen, nieuwe omgeving, vooral niets moeten en opletten. Ik wilde erachter komen wat nu verder te gaan doen. Ik nam kleine stappen en keek niet heel ver vooruit. Ik ken mijn kwaliteiten en vertrouw op wie ik ben en waartoe ik in staat ben.

Zoals een goede hunter te werk gaat: afstand creëren, informeren en plan maken om vervolgens te implementeren. Ik vroeg ook om hulp. Ik werd mij steeds meer bewust van mijn potentieel en ontwikkelde deze.

En nu, ruim 4 jaren later is de uitkomst mijn eigen ‘brand’…. mijn bedrijf: HUNTERS ACADEMY. In Amsterdam nota bene!

Mijn hunters instinct is elke dag aanwezig. Is het er niet voor mij, dan wel voor iemand anders die ik kan helpen met mijn kennis, ervaring, gedrevenheid en waardevolle netwerk.

Join the Hunt … Your Hunt!


Deel dit artikel op social